Doorgaan naar inhoud

Zakelijk

MediCooler B2B

Medicooler is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en kwalificatie van passieve thermische verpakkingen. Onze innovatieve oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze Oplossingen

Onze producten zijn ontworpen met de hoogste precisie en volgens de strengste normen, om ervoor te zorgen dat uw waardevolle producten veilig en op de juiste temperatuur aankomen op hun bestemming. Of het nu gaat om vaccins, medicijnen of biologische monsters, wij bieden de perfecte thermische verpakkingsoplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Onze complete oplossingen omvatten:

  • Thermo-boxen: Robuuste en geïsoleerde verpakkingen die de temperatuur van uw producten gedurende het hele transportproces handhaven.
  • Koelingselementen: Speciaal ontworpen elementen die zorgen voor een optimale temperatuurregeling binnen de verpakking, zelfs onder extreme omstandigheden.

Onze productlijn, de medicool unites, maakt gebruik van geavanceerde technologieën om optimale thermische prestaties te garanderen:

  • Vier verschillende Temperatuurbereiken: De medicool unites verpakkingsoplossing kan worden gebruikt voor de gebruikelijke temperatuurbereiken Ambient, Cold en Frozen. Voor dit alles is alleen een wijziging van het koelingselementenset nodig. Bovendien kan onze productlijn ook worden gebruikt met droog ijs, waardoor maximale flexibiliteit wordt geboden voor diverse verzendbehoeften.
  • Geavanceerde VIP en PCM Technologie: Ons ontwerp van de medicool unites is gebaseerd op vacuum isolatiepanelen (VIP) en geavanceerde faseveranderingsmaterialen (PCM). Dit resulteert in een perfecte balans tussen thermische prestaties en volumegewicht, waardoor uw producten veilig en efficiënt kunnen worden verzonden.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij Medicooler geloven we in verantwoord ondernemen en zijn we ons bewust van de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. Daarom streven we ernaar om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen effectief zijn voor onze klanten, maar ook vriendelijk voor de planeet.

Als onderdeel van onze toewijding aan milieubewuste praktijken, hebben we ons assortiment uitgebreid met biologisch afbreekbare koelboxen. Deze innovatieve producten zijn ontworpen om te voldoen aan dezelfde hoge normen van prestaties en betrouwbaarheid als onze traditionele verpakkingsoplossingen, maar met een verminderde impact op het milieu.

Bij Medicooler streven we er voortdurend naar om onze processen te verbeteren en nieuwe manieren te vinden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Wij geloven dat zakelijk succes hand in hand kan gaan met milieubewustzijn, en we blijven ons inzetten voor het bevorderen van een groenere en schonere wereld.

Neem Contact Op

Indien u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste thermische verpakkingsoplossingen voor uw bedrijf.

B2B klanten kunnen mailen naar: PietervanLeijen@medicooler.nl

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw thermische verpakkingsbehoeften te vervullen.