Doorgaan naar inhoud

Ons verhaal

MediCooler

Welkom bij MediCooler, waar we geloven dat mobiliteit en gezondheid hand in hand moeten gaan. Ons verhaal begint met een simpele maar krachtige missie: het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen die gekoeld moeten blijven, door hen de vrijheid te geven om te reizen zonder zich zorgen te hoeven maken over de integriteit van hun medicatie.

In een wereld waarin mobiliteit essentieel is, realiseren we ons dat traditionele methoden om medicijnen koel te houden vaak beperkend zijn. De angst voor bederf en de stress van een beperkte koelperiode zijn obstakels die we wilden overwinnen. Daarom hebben we MediCooler opgericht, een bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van draagbare koelboxen die specifiek zijn ontworpen om medicijnen veilig en betrouwbaar koel te houden, waar je ook gaat.

Onze MediCooler mini-koelboxen zijn meer dan alleen praktische hulpmiddelen; ze zijn een symbool van vrijheid. Met onze innovatieve benadering hebben we drie verschillende varianten gecreëerd, elk met hun eigen unieke eigenschappen om tegemoet te komen aan diverse behoeften en situaties. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent, een drukke professional of gewoon iemand die de wereld wil verkennen, onze mini-koelboxen zullen je vrijheid om te reizen met gekoelde medicijnen aanzienlijk vergroten.

Bij MediCooler geloven we in keuzes. Daarom bieden we een breed assortiment aan, variërend van passieve koelboxen met speciale koelgels die de temperatuur tussen 2 en 8 graden controleren tot actieve koelboxen die ideaal zijn voor frequente reizigers of locaties zonder directe koelmogelijkheden. Onze passieve koelers zijn perfect voor lange reizen waarbij koelfaciliteiten beschikbaar zijn op de eindbestemming, terwijl onze actieve koelers zijn ontworpen voor mensen die constant onderweg zijn en behoefte hebben aan een betrouwbare koeloplossing.

Bij MediCooler gaat het niet alleen om het leveren van producten; het gaat om het bieden van gemoedsrust en het faciliteren van een actieve levensstijl. We zijn er trots op dat we een positieve impact kunnen hebben op het leven van mensen over de hele wereld, en we blijven ons inzetten om innovatieve oplossingen te bieden die de grenzen van mobiliteit en gezondheid verleggen.

Dus sluit je aan bij ons op onze missie om mobiliteit en gezondheid samen te brengen. Ontdek de vrijheid van reizen met MediCooler en laat je inspireren om je wereld te verkennen zonder grenzen.

Wie is MediCooler?

Wie is MediCooler?

Mijn naam is Pieter van Leijen. In 2016 kwam ik zelf in aanraking met de uitdaging van het bewaren van gekoelde medicijnen tijdens het reizen. Het was frustrerend om mijn passie voor reizen te moeten beperken vanwege deze beperking. Met een heel leven voor me, voelde ik dat er iets moest veranderen. Zo ontstond het idee voor Medicooler.

Ik realiseerde me al snel dat ik niet de enige was die met dit probleem worstelde. Vanaf dat moment heb ik me steeds meer verdiept in het reizen met medicijnen. Vandaag de dag zijn we in Nederland dé specialist op dit gebied.

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen! Mijn team en ik staan altijd voor je klaar. Mijn missie is om ervoor te zorgen dat medicijnen nooit meer een belemmering vormen om te reizen.

Contact mij!