Home » Over ons

Over ons

Medicooler is een bedrijf dat gespecialiseerd is in draagbare koelboxen specifiek gericht om medicijnen koel te houden. Gericht om de mobiliteit van mensen te vergroten die gebruik maken van medicijnen die gekoeld moeten blijven. Bij het gebruik van standaard vrieselementen is er altijd stress vanwege de beperkte koelperiode. Dit probleem hebben wij opgelost met de introductie van 3 verschillende draagbare Medicooler mini-koelboxen.  Onze Medicooler mini-koelboxen zullen uw vrijheid om te reizen met gekoelde  medicijnen enorm vergroten. De Medicooler werkt namelijk op  110V/220V netspanning, op 12V zoals in de auto en op de interne oplaadbare accu. Ook zijn er externe oplaadbare accu's met een extra grote capaciteit leverbaar indien  er gedurende een langere periode geen netspanning 110V/220V of 12V beschikbaar is.

Over Medicooler

Een Medicooler mini-koelbox zal de beperkingen om te reizen met gekoelde medicijnen voor een zeer groot deel  wegnemen.  Zie onze Facebookpagina voor verhalen van onze klanten en hun ervaringen met de Medicooler.  

 

Onze producten 

De producten die wij in ons assortiment hebben zijn voor medische doeleinden. Alle producten zijn getest en voldoen aan Europese kwaliteitseisen.  Wilt u meer weten over onze producten?

 

Contact

Natuurlijk doen we er alles aan om zo informatief mogelijk te zijn op onze website.  Mocht u toch nog specifieke vragen hebben neem dan contact met ons op.