Over ons

MediCooler is een bedrijf dat gespecialiseerd is in draagbare koelboxen specifiek gericht om medicijnen koel te houden. Gericht om de mobiliteit van mensen te vergroten die gebruik maken van medicijnen die gekoeld moeten blijven. Bij het gebruik van standaard vrieselementen is er altijd stress vanwege de beperkte koelperiode. Dit probleem hebben wij opgelost met de introductie van 3 verschillende draagbare MediCooler mini-koelboxen.  Onze MediCooler mini-koelboxen zullen uw vrijheid om te reizen met gekoelde  medicijnen enorm vergroten. 

MediCooler is heeft een ruim assortiment van zowel passieve -  als actieve koelboxen speciaal gemaakt om medicijnen te vervoeren. De passieve koelers zijn geproduceerd met een speciale koelgel die ervoor zorgt dat de temperatuur gecontroleerd kan blijven tussen de 2 en 8 graden. Zie hiervoor al onze Passieve koelers. De passieve koelers zijn vooral geschikt voor lange reizen van A naar B waarbij op locatie een koeloplossing is, zoals een koelkast. Onze actieve koelers zijn vooral gericht op het veelvuldig doorreizen of mensen die op locaties komen waar geen koelgelegenheid is. Actieve koelers zijn hier te vinden op onze website. 

Over MediCooler

Een MediCooler mini-koelbox zal de beperkingen om te reizen met gekoelde medicijnen voor een zeer groot deel  wegnemen. Bent u benieuwd naar uw beste oplossingen? Mail ons via onderstaande knop voor al uw vragen! 

Onze producten 

De producten die wij in ons assortiment hebben zijn voor medische doeleinden. Alle producten zijn getest en voldoen aan Europese kwaliteitseisen.  Wilt u meer weten over onze producten?

 

Contact

Natuurlijk doen we er alles aan om zo informatief mogelijk te zijn op onze website.  Mocht u toch nog specifieke vragen hebben neem dan contact met ons op.