Niet kunnen reizen door mijn gekoelde medicijnen was de druppel

Gepubliceerd op 11 augustus 2022 om 12:43

Mijn topsport leven viel in duigen! Al sinds jongs af aan wilde ik naar de Olympische spelen! Mijn ogen waren van jongs af aan al gericht op de spelen van Tokyo 2020 en toen gebeurde het! Toen ik actief was in het Jeugd Olympische Team van Nederland begon mijn lichaam tegen te stribbelen en bleek mijn lichaam de zwakste schakel te zijn. De zeilsport waar ik zo van hield kon niet meer doordat mijn lichaam constant in pijn verkeerde. De sportarts en het medische team om mij heen deden er alles aan om mij zo snel mogelijk weer op de been te krijgen.  De biologicals werden voor geschreven, een medicijn dat het afweersysteem onderdrukt zodat de ontstekingen minderen, en ik kon er weer tegen aan! Het ging al snel een stuk beter en ik ben weer fanatiek gaan trainen. Eenmaal weer op kracht en gerevalideerd was hij tijd om weer de boot in te stappen! Op dat moment van het jaar was het echter te koud in Nederland op het water en besloot voor de eerste uurtje op het water mijn oude team achterna gegaan. Zij trainen elke winter in Palma (Spanje).  Daar is de water temperatuur veel aangenamer en besloot dus daar verder te trainen. Alles inpakken voordat ik vertrok en onderaan het lijstje van inpakken stond dat ene puntje wat mijn reis niet door liet gaan.  

- MEDICIJNEN

Daar kwam de aap uit de mouw, hoe neem ik mijn medicijnen gekoeld mee in van Scheveningen, waar ik woon  tot de jachthaven van Palma de Mallorca? Ik moest 7 uur overbruggen van Nederland naar Spanje en mijn koelbox hield het maar 5 uur vol. Er moest toch een manier zijn?!

Vanaf dat moment ben ik Medicooler opgestart! Ik ging mijn ziekte mijn leven niet laten belemmeren en samen met een beetje hulp van mijn ouders kwam al snel het prototype tot leven! Dit moeten toch meer mensen hebben? Deze vrijheid moet ik delen dacht ik en besloot Medicooler op te richten! Zodat jouw ziekte nooit een beperking mag zijn voor jouw vrijheid!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.